Wijnproeverijen

 

Een wijnproeverij kan natuurlijk niet ontbreken bij Wijnkoperij van de Lageweg!
Zowel voor bedrijven als voor particulieren kunnen we een wijnproeverij op maat verzorgen.

 

Proeverijen
"Ik ben geen wijnkenner" horen wij vaak. Geen nood, dan hoeft ook helemaal niet. Je kunt tenslotte voor jezelf bepalen wat je lekker of niet lekker vindt en daar gaat het om!


We houden niet van moeilijk gedoe en interessante praat. Wel vinden we het ontzettend leuk om mensen te laten ontdekken dat er verschillen tussen wijnen bestaan.
Wat proef je in hout gerijpte wijnen? Is de ene wijn zuurder dan de andere? Hou ik meer van droog of licht zoet? Proeven en verschillende smaken ontdekken, dat is het leuke van een proeverij.

Proef de sfeer van Zuid Afrika!
In een presentatie nemen we u mee naar dit prachtige wijnland. We vertellen over de wijngebieden en u krijgt een korte introductie over de ins- en outs van het wijnproeven. Daarna worden de smaakpapillen op de proef gesteld met eerst 3 witte en daarna 3 rode wijnen.

 

Een proeverij moet vooral gezellig zijn, dus lekkere hapjes mogen eigenlijk ook niet ontbreken! Een uitgebreide proeverij waarbij we een kok meenemen of een Afrikaanse 'braai' (bbq) na afloop? Er is in principe van alles mogelijk.

 

Op locatie of bij u thuis
We kunnen de proeverij verzorgen op uw bedrijfslocatie of bij u thuis wanneer u bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum eens op een andere manier wilt vieren. Het aantal deelnemers en de datum is altijd in goed overleg.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

 


Wijnproeverij langs de rievier in Robertson, Zuid Afrika
Wijnproeverij langs de Breede rivier in Robertson, Zuid-Afrika